Toiminta-ajatus ja arvot

Elkome Software Oy:n tavoitteena on olla asiakastyytyväisyydellä mitattuna Suomen paras ohjelmistoja valmistava yritys. Haluamme suunnitella ja rakentaa laadukkaita ohjelmistoja, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa ja kehittää omaa toimintaansa. Panostamme oman toimintamme tehokkuuteen, laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Asiakaslähtöisyys

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita ja ongelmia. Haluamme ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja kehittää niihin ratkaisuja. Haluamme asiakkaiden kokevan, että kanssamme on helppoa toimia, ja että pidämme sen minkä lupaamme.

Reilu peli

Toimimme aina reilusti ja rehdisti. Pidämme lupauksemme. Toimimme rehdisti keskenämme, yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Yrittäjyys

Toimimme yrittäjämäisellä asenteella. Otamme vastuuta ja tartumme toimeen. Osallistuminen sekä sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin ovat menestyksellemme tärkeitä.

Avoimuus

Olemme kaikessa toiminnassamme avoimia ja rehellisiä. Jaamme tietoa, rohkaisemme ja kannustamme jokaista kehittymään työssään ja ihmisenä.