Elkome-yhtiöt

Elkome-yhtiöt toimittaa järjestelmiä teollisuudelle tuotannon ja tuotekehityksen tarpeisiin. Tarjoamme ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat tehostaa tuotantoaan sekä valmistaa entistä laadukkaampia, turvallisempia ja kilpailukykyisempiä tuotteita.

Elkome Software Oy

Elkome Software Oy tarjoaa ohjelmistokehitys- ja IT-ylläpitopalveluita. Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisiin tarpeisiin räätälöityjä ohjelmistoja. Olemme erikoistuneet erityisesti teollisuuden järjestelmiin. Sovelluskehityksen lisäksi tarjoamme IT-ylläpitopalveluita PC- ja verkkojärjestelmien suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

Tutustu palveluihimme ja ratkaisuihimme tällä sivustolla:  software.elkome.com.

Elkome Systems Oy

Elkome Systems Oy toimittaa laitteita ja järjestelmiä teollisuuden, tutkimuksen, kaupan ja julkisen sektorin tarpeisiin. Tuomme maahan alan johtavien laitevalmistajien tuotteita ja rakennamme järjestelmiä asiakkaiden tarpeisin.

Tutustu ratkaisuihimme osoitteessa:  www.elkome.com/systems
ja tuotteisiin verkkokaupassa:  shop.elkome.com .

Elkome Installaatiot Oy

Elkome Installaatiot Oy suunnittelee ja valmistaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sopimusvalmistuksena sekä eri laajuisina asiakasprojekteina. Tarjoamme lisäksi ammattitaitoista sähköasennuspalvelua projektien toteutukseen sekä asiakkaan kausiluonteisiin lisäresurssitarpeisiin.

Voit tutustua tuoteisiimme ja palvelihimme osoitteessa:  www.installaatiot.fi.