Verkonhallinta ja etäyhteydet

Suunnittelemme ja toteutamme teollisuuteen vikasietoisia lähiverkko- ja WLAN-ratkaisuja. Oleellinen osa verkonhallintaa on myös etäyhteyksien ja etävalvonta tuotantokoneille ja -linjoille.

WLAN- ja lähiverkkojen toteutus

Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaiden toimisto- ja teollisuusympäristöön soveltuvat verkkoratkaisut. Toimituksemme peruslähtökohta on tietoturva sekä toimintavarmuus myös kriittisissä tuotantojärjestelmissä. Osaamistamme on verkonhallinta sekä vikasietoiset redundanttiset verkkorakenteet. Toteutamme järjestelmät tarpeen vaatiessa joko kupari- tai kuitukaapeloinnilla tai langattomalla WLAN-tekniikalla. Tunnemme myös mobiiliverkkojen tiedonsiirtoratkaisut.

Etätuki ja etähallinta

Tuotantolinjojen ja -koneiden tehokas käyttö edellyttää vika- ja häiriötilanteissa nopeaa reagointia. Huoltohenkilöstöä ei aina ole mahdollista pitää hälytysvalmiudessa paikan päällä. Etähallinta ja etäylläpito on kustannustehokas ratkaisu järjestelmien valvontaan ja vikatilanteiden korjaamiseen. Etähallinta antaa laite- ja järjestelmätoimittajalle mahdollisuuden tehdä parempaa ja kustannustehokkaampaa asiakaspalvelua. Se tarjoaa myös laitetoimittajille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Loppukäyttäjä on tyytyväisempi nopeampaan vasteaikaan ja edullisempaan hintaan.