Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisia ohjelmistoja. Vastaamme koko projektin toteutuksesta suunnittelusta ohjelmointiin ja käyttöönottoon. Tarvittaessa avustamme asiakkaitamme lisäresurssina heidän omissa ohjelmistoprojekteissaan.

Pitkän historiamme aikana olemme osallistuneet satojen järjestelmien kehittämiseen. Olemme vastanneet mm. lasten turvaistuinten, sähkömoottoreiden  ja suihkumoottoreiden testausjärjestelmien kehityksestä sekä valmistaneet ohjelmistoja Loviisan ja Olkiluodon ydinvoimalaitoksiin.

Asiakaskohtaiset ohjelmistoprojektit

Suunnittelemme ja valmistamme ohjelmistoja asiakkaiden erityistarpeisiin. Jos etsit apua räätälöidyn sovelluksen suunnitteluun ja ohjelmointiin, Elkome on kumppanisi ohjelmistoprojektin toteutuksessa. Autamme sinua järjestelmän vaatimusmäärittelyn tekemisessä sekä ohjelmiston toteutuksessa. Onnistuneen ohjelmistoprojektin tuloksena saat tarpeitasi vastaavan ratkaisun kustannustehokkaasti ja suunnitellussa projektiaikataulussa. Huolehdimme myös toteutetun järjestelmän ylläpidosta ja jatkokehityksestä tulevaisuuden tarpeitasi varten.

Mobiilisovellukset

Mobile_App_TransMobiilisovelluksen avulla käyttäjä saa reaaliaikaisen yhteyden järjestelmään omalla älypuhelimella. Mobiililaitteelle tehty sovellus on käyttäjälle helpompi vaihtoehto kuin selainpohjainen järjestelmä. Mobiilisovellus on aina käytössäsi. Et tarvitse ylimääräisiä laitteita päästäksesi järjestelmääsi, sillä puhelin on sinulla varmasti aina mukana. Olemme toteuttaneet mobiilijärjestelmiä eri laitealustoille, kuten Windows Phone, Android ja iOS.

Ohjelmointialihankinta

Elkomen ammattitaitoiset projektipäälliköt ja ohjelmistosuunnittelijat ovat käytössäsi myös oman ohjelmistoprojektisi toteutuksessa. Jos tarvitset lisäresursseja projektinhallintaan, suunnitteluun tai käytännön ohjelmointiin, Elkome on yhteistyökumppanisi projektin onnistuneessa toteutuksessa. Olemme toteuttaneet satoja ohjelmistoprojekteja, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Windows-osaaminen ja työkalut

Olemme Microsoftin kumppani ja osaamisalueemme ovat ohjelmistokehitys  ja tietokannat.

Microsoft-Partner
Windows-ohjelmoinnissa jokapäiväisiä työkaluja ovat C++ ja C#. Lisäksi olemme toteuttaneet projekteja Qt-, VB- ja Java-työkaluilla. Hallitsemme myös UnrealScript,  ActionScript, JavaScript, jQuery, HTML, CSS, PHP, Python, Visual Studio ja .Net Framework -ympäristöt.

Tunnemme hyvin myös Microsoftin ohjelmistotuotteet, kuten Windows-käyttöjärjestelmät, palvelimet ja Office-tuotteet. Tietokannoista hallitsemme erittäin hyvin Microsoft SQL -tietokannat ja niiden käytön. Tuttuja ovat myös mySQL ja muut tietokantaohjelmistot. Tietotekninen osaamisemme on laajaa ja hallitsemme hyvin myös laitteisiin ja verkkoihin liittyvät asiat.

Labview ja TestStand

Valmistamme mittaus- ja testausohjelmistoja LabView- ja TestStand-ohjelmistoilla. Olemme toteuttaneet Labview:llä sovelluksia yksinkertaisesta muutaman mittauskanavan ohjelmistosta vaativiin puolustusvoimien testereihin. Sovellussuunnittelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavan tuki- ja koulutuspalvelun sovellusten käyttöön ja ylläpitoon. Olemme käyttäneet Labview- ja Teststand-ohjelmistoja niiden ensimmäisistä versioista lähtien ja tunnemme näiden työkalujen vahvuudet ja rajoitukset.