IT-ylläpito

Tarjoamme teollisuuden IT-järjestelmien ylläpitopalveluita. Vastaamme toimistossa ja tuotannossa käytettävien tietokoneiden ja oheislaitteiden elinkaarenhallinnasta sekä sovellusohjelmistojen käytettävyydestä ja ylläpidosta.

IT-laitteiden elinkaaripalvelut

 

Elkome toimittaa asiakkailleen toimisto- ja tuotantoympäristöön soveltuvia IT-laitteita. Tunnemme eri valmistajien tuotteet ja osaamme valita asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat laiteratkaisut. Investointi uuteen laitekantaan ei aina ole järkevin ja taloudellisin vaihtoehto, siksi tarjoamme myös rahoitus- ja vuokrauspalveluja. Takaamme, että käytössäsi on aina suorituskyvyltään ja kustannustehokkuudeltaan järkevä laitekanta. Huolehdimme puolestasi vanhojen laitteiden kierrätyksestä ja niiden tietoturvallisesta hävittämisestä.

Tuotantojärjestelmien ylläpito

Ylläpidämme asiakkaille toteuttamiamme ohjelmistoja ja järjestelmiä. Vastaamme niiden käytettävyydestä ja teknisestä tuesta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme järjestelmiä yhä paremmiksi ja tulevaisuuden tarpeita vastaaviksi.

Tunnemme myös eri SCADA- ja HMI-ohjelmistot ja pystymme auttamaan asiakkaitamme niiden ylläpidossa ja sovelluskehityksessä. Osaamme teollisuuden laitteiden kommunikointirajapinnat ja tiedonsiirtoprotokollat. Olemme toteuttaneet useita projekteja, joissa on liitetty eri järjestelmiä yhdeksi integroiduksi järjestelmäksi.

Toimisto-ohjelmien ylläpito

Jos tarvitset apua toimisto-ohjelmien ylläpidossa ja käyttäjäkoulutuksessa, voit kääntyä puoleemme. Tunnemme Microsoft Office -työkalut ja autamme asiakkaitamme näiden ohjelmien käytössä. Hallitsemme myös Microsoft SharePoint -ohjelmiston ja osaamme rakentaa sen pohjalle haluamasi sovelluksen. Olemme tehneet esimerkiksi Sharepoint -pohjaisia webbisivuja, dokumentinhallintajärjestelmiä ja  Intranet-sivustoja.